Wie Jantine van J4 Deco & Fashion op het Europaplein ziet en spreekt, treft een ondernemende vrouw. Ze begon in 2014 met party’s bij mensen thuis, met toen nog alleen Home decoratie, wat tassen en sjaals. Ook vanuit haar garage verkocht ze spullen en bovendien kon men bij haar terecht voor gezelligheid voor in huis.

De naam J4 is bedacht door de namen van haar man en dochters en natuurlijk haar eigen naam. Alle vier starten de namen met een J, namelijk Jantine, Jurgen, Jesmee en Jonne. Toen is heel snel de bedrijfsnaam J4 ontstaan. Ook staat het voor Jantine voor Deco & Fashion.

Jantine vertelt: “Het Europaplein werd uitgebreid en zijn er wat ideetjes gaan broeien, zou ik een winkel kunnen starten daar? Toen startten de gesprekken hierover met Adrie Kleppe. Er kwam een brainstorm en van het idee voor alleen het neerzetten van wat vitrinekasten werd er toch groter gedacht en uiteindelijk is er in de Janus passage een winkel gecreëerd.”

Op 1 september 2017 werd J4 Deco & Fashion een feit en werd de winkel feestelijk geopend. Gestart met hetzelfde assortiment als toen ze vanuit huis deed, maar al gauw kwam er vraag naar meer. Begonnen met vesten, maar inmiddels zijn er acht rekken gevuld met hippe dameskleding. En natuurlijk blijft de decoratie ook een belangrijke plek houden in de winkel.

Volgens Jantine is geen dag hetzelfde in de passage. Ze heeft veel vaste klanten, maakt leuke praatjes en in de zomer is er veel aanloop van toeristen. Wat begonnen is als hobby is nu werk geworden. Doordat ze ook in de regio bij diverse modezaken, zoals Hamberg Kids, Van Toor en Van Zuilen heeft gewerkt is er toch wel affiniteit met kleding. Elke week gaat ze op pad om de leukste kleding te selecteren. Ook gaat Jantine op pad om op zoek te gaan naar gerichte wensen van klanten. Jantine is trots op haar vaste klantenschare en de gezellige bezoekers. Zo komt de 90-jarige Nico wekelijks langs met koeken en in de zomer met ijsjes.

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli opent J4 Deco & Fashion een outletstore op Meidoornplein 2. Deze zal geopend zijn van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.